Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

-REZERVOVANÉ- Obchodné priestory 221 m2 v centre Trebišova

Ulica: Milana Rastislava Štefánika
Obec: Trebišov
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Obchodné priestory
Rezervované

Popis nehnuteľnosti

Peter Zakuťanský z realitnej kancelárie AURUM Vám ponúka na prenájom krásne obchodné priestory v centre Trebišova na ul. M. R. Štefánika so vstupom priamo z ulice.

Priestory sú ideálne na akékoľvek obchodné účely. Priestory disponujú predajnou plochou, a taktiež pohodlným zásobovaním zo zadnej strany, kde máte rampu a súkromný dvor. K priesotrom prislúcha aj zázemie, t.j. sklad, šatňa, WC, kancelária

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:
Druh nehnuteľnosti: obchodné priestory
Celková plocha: 221 m2
Vlastníctvo: Firemné
Stav nehnuteľnosti: Rekonštrukcia
Poschodie: Prízemie
Orientácia: V

DISPOZÍCIA: 
ochodná plocha, 3 menšie miestnosti: sklad, šatňa, WC, kancelária

VÝHODY PRIESTOROV:
• Dobrá dopravná dostupnosť, viditelné z hlavnej cesty
• Priesotry sa dajú modifikovať podľa potrieb nového majiteľa
• Centrum mesta
• Vstup priamo z ulice
• možnosť obrandovať okná

CENA: 1.550,- eur bez DPH
Energie: v závislosti od typu prevádzky (fakturuje sa iba reálna spotreba)

Ak Vás táto ponuka zaujala, dohodnite si osobnú obhliadku

Vlastnosti

Status:
rezervované
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
221 m2
Zastavaná plocha:
221 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Sklad:
áno
Pozícia:
Prízemie
Celková plocha:
221 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Peter Zakuťanský, RSc.

Peter Zakuťanský, RSc.

certifikovaný realitný maklér

  • Slovensky
  • English
  • Česky
  • rusr
  • sora
  • lrm
  • narks

 

Spokojný klient, ktorý sa ku mne opätovne vracia - to je mojou najväčšou prioritou. Zakladám si na dlhodobej spolupráci s perspektívou do budúcna.  V oblasti predaja nehnuteľností mám 8 ročné skúsenosti, špecializujem sa hlavne na predaj domov, bytov, luxusných apartmánov, komerčných nehnuteľností, historických budov, a developérskych projektov.

Ponúkam korektný a férový prístup, snažím sa o maximálny komfort klienta pri predaji jeho nehnuteľnosti, tak aby ho predaj nezaťažoval a mohol sa naplno venovať svojej práci, prípadne podnikateľským aktivitám.

Ako majiteľ kancelárie a zodpovedná osoba sa snažím neustálym vzdelávaním vo svojom odbore zlepšovať svoje vedomosti, aby som následne vedel viesť svoj team a poskytnúť kvalitnejšie služby svojím klientom aj pri riešení komplikovaných obchodných transakcií

V júni 2017 som ukončil študijný program RSc., ( Real Estate Consultant ) č. diplomu: 17061921, akreditovaný študijný program Ministerstvom školstva SR, ktorý je na Slovensku najvyššou formou vzdelania ktoré sa v našom odbore dá dosiahnuť.

V apríli 2021 som úspešne absolvoval vzdelávací program „REALITNY MAKLER“ akreditovaný Ministerstvom školstva SR v spolupráci s Realitnou Úniou SR, č. programu: 3387/2019/119/1, č. osvedčenia: 21042930, vďaka ktorému som si ešte viac prehĺbil moje odborné znalosti.

V apríli 2021 som úspešne zložil skúšky podľa zákona č. 186/2009 Z. z. o finančnom sprostredkovaní a finančnom poradenstve a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov v sektore „poistenie a zaistenie“ a v sektore „Poskytovanie úverov, úverov na bývanie a spotrebiteľských úverov“ na základe ktorých som získal licenciu od Národnej banky Slovenska (NBS) na poskytovanie úverov a poistenia.

Preto verím že moje skúsenosti, či už teoretické, alebo praktické budú pre mojich klientov prínosné. Neváhajte a kontaktujte ma.

Poďme to predať!

Teším sa na spoluprácu

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti